FAQ

Hieronder vind u de meest gestelde vragen (FAQ) over de Waterontharder Black Edition. U mag natuurlijk ook altijd e-mailen of bellen. Ons serviceteam zal uw vragen adequaat beantwoorden.

Een leverancier van andere ontharders zegt dat uw waterontharder maar tot 10 meter na de watermeter effect heeft?
Tja, men verzint van allerlei onzin over ons product. Wanneer onze moduleopstelling bij de watermeter is geplaatst, is het gehele pand van kelder tm de zolder volledig voorzien van heerlijk zacht water zonder kalkaanslag. Helaas voor de leverancier(s) van andere (zout) ontharder(s): deze bewering is mbt ons systeem klinkklare onzin!

Waarom heeft u verschillende waterontharder uitvoeringen?
Het is te vergelijken met het kopen van kleding – U heeft dan gelukkig ook keuze uit verschillende maten, en U koopt datgene wat U past, het zou vreemd zijn als er maar 1 maat zou bestaan, of bij de opticien, daar krijgt u toch ook keuze uit diverse glassterktes, en niet een “universele” bril? Of in de schoenenwinkel, daar kunt u gelukkig uit diverse maten kiezen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Hetzelfde geldt bij waterontharders: U heeft het juiste type nodig welke bij uw situatie past.
Iedere situatie is anders. Logisch, dat snapt zelfs een kind.
Afhankelijk van oa. de specifieke kenmerken van uw woning, de hardheid en samenstelling van het water in uw omgeving, wordt bepaald welke behandeling (lees “type module”) noodzakelijk is om een 100% resultaat te bereiken.
Toch zijn er aanbieders die het met een zgn. “universeel” product proberen. Dat is voor hun voorraad praktisch, maar voor een juiste werking met 100% resultaat echter volstrekt onmogelijk

Hoe komt het dat u professionele Waterontharder Black Edition® voor de scherpste prijs kunt aanbieden?
Wij werken op no-nonsense basis. Wij hebben bv. geen monteurs met dure sportwagens of luxe bungalows te financieren en werken zonder tussenhandel, en hebben geen dure reclamebudgetten, onze overheadkosten blijven dus laag, de logistiek van productie tot en met verzending hebben we in eigen beheer en dat merkt u als klant bij de gunstige aanschafprijs van een moduleopstelling.
Zo simpel is dat – wat wij niet uitgeven hoeft u niet te betalen!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »